top of page

Kínálatunk

Munkagépek az Ön igényeire szabva

A Truxor Wetland Equipment AB. egy kifejezetten tavak, csatornák, folyóvizek, vizenyős területek karbantartására és tisztítására készít speciális kétéltű úszó munkagépeket.

Már 30 éves tapasztalattal gyárt és fejleszt kiváló minőségű gépeket.

Cégünk a Truxor kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A gépek forgalmazásán kívül az alkatrész és szerviz támogatást is cégünk, a Solid Gears Kft. látja el.

A Truxor AB termékeinek széles skálája érhető el – melyek között megtalálhatja a csónakra szerelhető nádvágókat (Dorocutter), önjáró nádvágó gépet (Truxor). 

Truxor munkagép, nádvágó gép, Truxor gép
Massenza tajafúró, kútfúró gép, fúrótorony
Massenza kútfúró gépek

A MASSENZA fu GIUSEPPE cég mintegy 100 éves tapasztalattal büszkélkedhet mind a tervezési, kivitelezési, mind pedig a talajfúró gépek területén egyaránt.

A cég az 1920 -as évek elején kezdte meg a tevékenységét, köszönhetően Mr. Giuseppe Massenza úrnak. A cég egészen a mai napig a Massenza család tulajdonában van és gépeik szerte a világon megtalálhatók. Legyen szó hernyótalpas fúrógépről vagy teherautóra szerelt fúrótoronyról, a gyártó kínálatában minden fúrási módra megtalálja a megfelelő kiépítést. 

A Pagani Geotechnical Equipment srl. 1978 óta tervez és gyárt szondázó gépeket és tartozékokat a geotechnikai, geofizikai és környezetkutatási szektor számára, minden helyszíni geotechnikai felmérési igényt kielégítő gyártással.

A gyártó ügyfelei között vannak nagy mérnöki és tervező cégek, kutatólaboratóriumok és szabadúszók.

A Pagani Geotechnical Equipment márka 16 országban van bejegyezve, és több mint 1500 ügyfele van több mint 90 országban. Az üzleti tevékenység egy körülbelül 5000 négyzetméteres termelési területen folyik irodákkal, laboratóriumokkal, gyárakkal és raktárral.

Pagani CPT gép, talajszondázó
homoktisztító gépek
Homoktisztító gépek

Az olaszországi Metaljonica s.r.l. 2003 óta gyárt és forgalmaz homoktisztító munkagépeket. A gyártó termékei a kő, kavics, illetve hulladék eltakarítását teszik lehetővé. Gépeik között megtalálható az egytengelyes EcoBeach homoktisztító gép, mely strandok, homokkal borított pályák és területek karbantartója. A gép előnye, hogy a méretei miatt, kis területen is képes a munkavégzésre, miközben termelékeny és hatékony marad.

Conosil műszerek

A Consoil süllyedésmérőket 1984 óta használják szerte a világon. A berendezés használata végtelen egyszerű, hosszú az élettartama és igen megbízható. 

A Consoil süllyedésmérők olyan kialakításban készültek, melyek alkalmazkodnak a változatos környezeti feltételeknek.

A süllyedésmérők hidrosztatikusak, így a mérés pontossága mindössze ±5mm. A mérési eredményeket akár manuálisan végezve feljegyezhetjük vagy egy kiegészítő adatrögzítő egységgel felszerelve mérés után számítógépre felvihetjük. A berendezés mindössze egy ember által üzemeltethető.

Consoil süllyedésmérő
bottom of page